AUTORITĂȚILE ANUNȚĂ: Baia Populară Sibiu se închide de la 1 august

 

 

Baia Populară Sibiu se va închide publicului din 1 august!!! Într-o primă etapă, se va elibera clădirea pentru a permite, ulterior, demararea lucrărilor de modernizare contractate cu finanțare din bugetul local.

 

Lucrările propriu-zise vor începe după obținerea avizelor necesare din partea Direcției Județene de Cultură Sibiu și a Inspectoratului de Stat în Construcții, ultimele aprobări necesare documentației tehnice.

Administrația locală precizează că lucrările în valoare de 12,1 milioane de lei includ reabilitarea structurii de rezistență a clădirii, modernizarea instalațiilor, restaurarea elementelor istorice ale imobilului, modernizarea bazinului, diverse recompartimentări și extinderi, precum și instalarea unui sistem de monitorizare a clădirii pentru eficientizarea consumului de utilități.

 

Clienții Băii Populare sunt rugați să dea dovadă de înțelegere față de disconfortul creat urmare a închiderii acesteia, investiția urmând să îmbunătățească condițiile și serviciile oferite de acest obiectiv public.

 

 

Foto: Transilvania TV (Sibiu)

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org