PRIMĂRIA SIBIU ANUNȚĂ: Harta interactivă a municipiului de pe www.sibiu.ro a fost actualizată

 

Harta municipiului de pe site-ul Primăriei Sibiu - www.sibiu.ro , un instrument util pentru sibieni și pentru turiști deopotrivă, a fost actualizată, în colaborare cu SC Franzke & Schubert, producătorul acesteia.

 

Autoritățile spun că arta este optimizată atât pentru desktop, cât și pentru mobil și se poate accesa de pe pagina principală a site-ului, din banda dreaptă.

 

IMPORTANT: Noua hartă interactivă oferă posibilitatea căutării după numele de stradă, dar dă utilizatorului și posibilitatea să aleagă dintr-o listă de obiective publice (puncte de interes) și să caute după denumirea acestora: muzee și instituții culturale, școli, diverse instituții publice, parcuri, piețe agroalimentare, etc.

 

Pentru a ajunge la destinație mai ușor, harta a fost dotată cu un configurator de rută, utilizând GPS-ul. Aplicația permite selectarea modului de deplasare - pe jos, cu bicicleta, cu transportul public sau cu mașina - și configurează în consecință traseul, arătând și lungimea rutei.

 

Harta este conectată în continuare la Google Maps, Google Satellite și Open Street Map, disponibile la secțiunea Straturi tematice.

 

Utilizatorul are la dispoziție următoarele instrumente:

  • măsurarea distanțelor pe hartă
  • alegerea unei arii, generarea unui PDF căruia i se poate pune titlu și o descriere, cu posibilitatea tipăriirii hărții – funcție utilă dacă nu se dorește sau nu este posibilă consultarea hărții în format electronic
  • generarea unui link pentru harta creată, acesta putând fi utilizat în afara hărții, în diverse prezentări sau terțe aplicații.

 

Și harta tipărită a Sibiului a fost actualizată, Primăria Sibiu achiziționând astfel de hărți pentru uzul turiștilor care ajung în orașul fain de pe malurile Cibinului și vizitează Centrul de Informații pentru Turiști.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org