NOI ȘANTIERE: Încep lucrările de reparații pe strada Gh. Lazăr și cele pentru modernizarea străzii Aviației. Amenajarea parcărilor din cartiere continuă!

 

Primăria Sibiu va efectua în perioada următoare lucrări de reparații pe strada Gheorghe Lazăr.

 

ATENȚIE: De luni, 13 august până în 5 septembrie strada va fi închisă circulației pe tronsonul dintre Piața Mare și strada Cetății. În perioada lucrărilor, va fi permis accesul de pe strada Gh. Lazăr pe strada Tipografilor spre strada Cetății. 

În perioada menționată se vor repara trotuarele prin turnarea unui nou strat de asfalt și se vor înlocui bordurile. De asemenea, se va înnoi stratul de asfalt de pe carosabil.

Șoferii sunt rugați să aleagă rute alternative în perioada menționată pentru a evita eventuale blocaje.

 

Din 13 august, încep și lucrările de amenajare a trei parcări în următoarele zone de blocuri: Intrarea Siretului nr. 2, Aleea Streiu nr. 4-6 și pe Aleea Șteaza. Până în data de 3 decembrie constructorul contractat de Primăria Sibiu va amenaja aceste parcări cu asfalt și pavaj cu grile înierbate și se va monta un sistem nou de iluminat, va crea zone verzi și va planta arbori.

 

Din 9 august încep lucrările de modernizare pe strada Aviației, circulația urmând să se închidă din data menționată. În baza contractului încheiat de Primăria Sibiu cu asocierea SC Terra Building/SC Consal SRL, pe această stradă de pământ se va moderniza rețeaua de apă, se va crea canalizația subterană pentru coborârea cablurilor suspendate, corpurile de iluminat public vor fi înlocuite, se va asfalta carosabilul și se vor amenaja trotuarele. De asemenea se vor crea zone verzi și locuri de parcare acolo unde permite spațiul.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org