MUNICIPIUL SIBIU: Acțiunile de deszăpezire au continuat și pe parcursul nopții de 6 spre 7 ianuarie și în ziua de 7 ianuarie. În 12 ore, s-au consumat peste 300 de tone de sare!

În cursul nopţii de duminică spre luni, în municipiul Sibiu, au acționat 10 utilaje de deszăpezire și încă 2 în stațiunea Păltiniș.

 

Potrivit autorităţilor, s-au împrăștiat, în doar 12 ore, peste 300 de tone de sare și 30 de tone de antiderapant lichid. S-a intervenit cu precădere pe străzile din prioritatea 1 și s-a acționat și pe străzile din prioritatea 2.

De asemenea, au intervenit manual pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor și pasajelor un număr de 8 echipe de muncitori. 

 

Pe parcursul zilei de 7 ianuarie, s-a asigurat starea străzilor din prioritatea 1 și s-a continuat cu deszăpezirea străzilor din prioritatea 2, în prezent curățate în proporție de 80%. De asemenea, 70% dintre străzile din prioritatea 3 au fost curățate până la această oră. 

 

Inspectorii Serviciului Salubrizare verifică în teren acțiunile de deszăpezire și dispun acțiuni punctuale acolo unde este necesar. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org