Acțiuni pentru deszăpezirea străzilor în municipiul Sibiu și stațiunea Păltiniș

  • Administraţia sibiană anunţă că echipele firmei care asigură deszăpezirea în municipiul Sibiu și stațiunea Păltiniș au ieșit în teren din seara zilei de 10 ianuarie, de la ora 20.40. Opt utilaje au acționat în municipiul Sibiu și încă unul în Păltiniș, împrăștiind material antiderapant (s-au utilizat 140 tone sare) și curățând carosabilul de zăpadă cu plugurile.
  • Totodată, trei echipe de muncitori au intervenit manual pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor și a stațiilor de autobuz, iar de la ora 7 din această dimineață efectivele s-au suplimentat cu încă 5 echipe.
  • Autorităţile informează că, până la această oră s-a intervenit pe străzile care fac parte din prioritatea 1 și parțial pe cele din prioritatea 2 și se continuă pe prioritatea 2, în cartiere.
  • Ar fi, totuşi, de spus, că mulţi sibieni nu sunt deloc mulţumiţi de felul în care se deszăpezeşte pe străzile din municipiul Sibiu. De asemenea, sunt şi foarte mulţi, din păcate, acre nu catadicsesc să iasă să-şi deszăpezească o bucăţică de trotuar, treptele imobilului sau, în fine, zona din faţa acestuia... aşa din... uitatul simţ gospodăresc!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org