SIBIENII, PROVOCAŢI SĂ-ŞI SPUNĂ OPINIILE DESPRE 10 PROIECTE MAJORE

 

Sibienii sunt invitați să își exprime opinia cu privire la proiectele prioritare majore ale municipiului de pe malurile Cibinului.

 

Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și pentru cele 40 de reședințe de județ din România.

În acest sens, reprezentanții Băncii Mondiale au contactat Primăria Municipiului Sibiu. Administrația locală a transmis, la rândul său, Băncii o listă conținând 10 proiecte majore pe care le consideră prioritare pentru dezvoltarea Sibiului, acestea fiind incluse în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Sibiu și în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, elaborate de Primăria Sibiu și aprobate în 2017 de Consiliul Local.

În continuare, până la încheierea campaniei în 22 martie, sibienii sunt invitați să se implice în ierarhizarea acestor proiecte prin accesarea chestionarului de pe linkul următor: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org