CU FONDURI EUROPENE: DJ 106 B Ocna Sibiului-Țapu, mai aproape de modernizare. Consiliul Județean Sibiu a semnat contractul pentru proiectare!

Drumul județean 106 B care asigură legătura directă cu autostrada A1, cu drumul național DN 14 B și Aeroportul Internațional Sibiu, va fi modernizat de către Consiliul Județean Sibiu.

 

Joi, 14 februarie 2019, a fost deja semnat contractul de servicii de proiectare și asistență tehnică în cadrul proiectului ”Modernizare DJ 106B A1 - Ocna Sibiului – Loamneș – Șoroștin - Țapu" cu Asocierea Eptisa Romania SRL – Eptisa Servicios de Ingenieria SRL.

Așa cum anunță autoritățile, valoarea contractului este de 1.799.759 lei fără TVA. Termenul de realizare a proiectului tehnic de execuție este de 120 de zile de la emiterea ordinului de începere a serviciilor.

 

Modernizarea drumului județean DJ 106 B Ocna - Tapu, în lungime de 35 de km, este posibilă datorită finanțării atrase de către Consiliul Județean Sibiu din fondurile europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org