Se modernizează un număr important de kilometri din DJ 107 B Păuca-Slimnic. Ce anunță administrația județeană?

Consiliul Județean Sibiu caută constructori pentru modernizarea drumului DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic. Contractul este de peste 70 milioane de lei!

 

Până la sfârșitul anului viitor, Consiliul Județean Sibiu vrea să modernizeze peste 35 km din drumul județean DJ 107 B Păuca – Alămor – Mândra - Slimnic. În acest sens, a fost demarată procedura de achiziție publică pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ 107 B Păuca-Slimnic”.

Așa cum precizează autoritățile, modernizarea acestui drum județean se realizează cu ajutorul fondurilor guvernamentale obținute de Consiliu Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 95.545.543 lei cu TVA.

Întrucât lungimea drumului care urmează să fie modernizat este una considerabilă, iar conform contractului de finanțare termenul de finalizare a lucrărilor este 31.12.2020, conducerea Consiliului Județean Sibiu a apelat la soluția împărțirii drumului pe trei tronsoane, astfel încât execuția lucrărilor să se realizeze mai rapid.

Valoarea estimată a lucrărilor de execuție este de 70.454.366,58 lei fără TVA, durata execuției fiind cuprinsă între 12 și 16 luni.

IMPORTANT: Termenul limită de depunere a ofertelor în SEAP este 8 aprilie 2019, ora 15.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org