RESTART! Constructorii reiau lucrările în șantierele deschise de Primăria Sibiu

Odată cu încălzirea vremii, Primăria Sibiu a dispus firmei contractate pentru reparațiile străzilor din municipiul Sibiu – SC Comtram SA – să reia lucrul. Direcția Tehnică a Primăriei va emite comenzi de remediere a defectelor constatate pe timpul sezonului rece, inclusiv defectele reclamate de sibieni prin intermediul modulului de raportare incidente al aplicației Sibiu City App, temperaturile permițând acum lucrrări de reparații la asfalt.

 

Prima lucrare importantă de reparații va începe de miercuri, 13 martie în Piața Unirii, pe cele două bretele din perimetrul dintre Hotel Continental Forum – Cazarma 90 – strada Andrei Șaguna. Astfel, în perioada 13 – 16 martie, constructorul va freza vechiul asfalt.

Autoritățile anunță că traficul nu se va închide, dar se va circula cu restricții și îngustări. ATENȚIE: Locurile de parcare din această zonă vor fi indisponbile în perioada lucrărilor, șoferii având posibilitatea să parcheze pe Cazarma 90 sau în alte spații de pe străzile adiacente.

Pentru a evita blocajele, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare.

Se reia și lucrul pe șantierele de modernizare a străzilor începute în 2018. Direcția Tehnică a emis ordinele de reluare a lucrărilor în următoarele zone:

  • Modernizarea unei zone din cartierul Hipodrom, între străzile N. Iorga, Calea Cisnădiei și Aleea Frații Buzești

  • Amenajarea Lacului lui Binder

  • Reparații capitale ale străzilor din zona de blocuri din cartierul Turnișor

  • Amenajarea de parcări în mai multe zone de blocuri din oraș

 

De asemenea, s-au emis ordinele de începere a lucrărilor pe noi șantiere de modernizare, pentru care contractele au fost semnate în anul 2018:

  • cartierul Broscărie – strada Ștefan cel Mare 147

  • strada Dorobanților

  • amenajarea canalizării pluviale pe strada Podului.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org