Dezbateri publice privind accesarea fondurilor nerambursabile destinate proiectelor culturale, gastronomice și celor pentru tineri, puse la dispoziție de Consiliul Județean Sibiu în 2019

Consiliul Județean Sibiu a găzduit marți, 2 aprilie 2019, o serie de dezbateri publice pentru a ușura munca celor care doresc să acceseze fonduri pentru proiecte culturale, gastronomice și cele destinate tineretului. 


Din partea conducerii instituției a participat vicepreședinta Christine Manta-Klemens, alături de consilierii din cadrul Serviciului Strategii, Dezvoltare Economică și Socială care se ocupă de buna desfășurare a agendelor culturală, dezvoltarea comunității și de tineret: Dana Lupică, șef serviciu, Ioana Preda și Crina Sim.

Demn de precizat, au dat curs invitației și au avut intervenții punctuale mai mulți primari, reprezentanți ai instituțiilor publice, precum Teatrul Național ”Radu Stanca”, CNM Astra, Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu”, Filarmonica de Stat Sibiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Casa de Cultură a Studenților, Biblioteca Orașului Avrig, Centrul de Tineret Sibiu, ai asociațiilor cu profil cultural și de tineret: Positive Life, ASCOR, BECOME, AIESEC, Prietenii Mocăniței, Bucur Team Hermannstadt, ASPS - Asociația Studenților în Psihologie, Consiliul Consultativ pentru Tineret, reprezentanți ai organizațiilor de tineret ale unor partide politice. Cei prezenți au primit detalii referitoare la cele mai importante modificări ale ghidurilor de finanțare pentru anul 2019 și au făcut propuneri de îmbunătățire care să îi ajute să acceseze fondurile puse la dispoziție de Consiliul Județean Sibiu.

IMPORTANT: Autoritățile județene anunță că toți cei interesați mai pot trimite propuneri pentru ghidurile aferente agendelor culturală, a dezvoltării comunității și cea pentru tineret, până în data de 8 aprilie inclusiv.

Odată cu aprobarea bugetului CJ Sibiu, ghidurile, în forma finală, vor fi și ele votate de către consilierii județeni, după care va urma o perioadă de 30 de zile pentru depunerea proiectelor.

Sper că vom avea o colaborare bună și vă așteptăm cu proiecte frumoase pentru toți sibienii, atât pentru cei din municipiul Sibiu, cât și pentru cei din județul Sibiu.”, i-a încurajat pe participanți vicepreședinta Christine Manta-Klemens.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org