ATENȚIE! Parcările din Piața Mică și Piața Huet se închid pentru aproximativ o lună

De luni, 15 aprilie, echipele Ministerului Afacerilor Externe, organizatorul Summit-ului european care va avea loc la Sibiu în 9 mai, vor începe instalarea corturilor din Piața Mică și Piața Huet.

 

Potrivit precizărilor din partea autorităților, aceste corturi vor fi utilizate de jurnaliștii și traducătorii prezenți la eveniment.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor de montaj, este necesară închiderea parcărilor din Piața Mică și Piața Huet începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor rămâne închise până în data de 16 mai, când corturile vor fi demontate.

În această perioadă, sibienii sunt rugați să se reorienteze către alte parcări din zonă, atât către cele zonale, cât și către cele de pe aliniamentele stradale.

În cazul sibienilor, persoane fizice și juridice (inclusiv instituții), care dețin abonamente pentru parcările din Piața Mică și Piața Huet, administrațoa locală face precizarea că acestea vor fi valabile pentru orice altă parcare publică stradală cu plată din Sibiu gestionată de administrația locală, cu excepția parcărilor zonale Cazarma 90 și Parcarea Teatrului, în care acccesul este reglementat prin bariere și taxe speciale.

În ceea ce privește magazinele și unitățile de alimentație publică din cele două piețe, începând din 8 aprilie accesul în Piața Mică și Piața Huet pentru aprovizionare va fi permis zilnic, între orele 5 și 9 dimineața.

În cazul în care apar modificări sau informații noi cu privire la restricții, Primăria Sibiu le va comunica publicului în timp util.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org