Până în 8 iulie Consiliul Județean Sibiu primește proiecte sportive de la structurile de drept public pentru a le finanța

Consiliul Județean Sibiu a lansat o nouă rundă de depunere a proiectelor sportive, derulate de această dată de structurile sportive de drept public. Cei interesați să obțină o finanțare pentru evenimentele sportive pe care le desfășoară sunt așteptați să depună proiectele până în data de 8 iulie, inclusiv, la sediul instituției, str. General Magheru, nr.14, la Centrul de Informare pentru Cetățeni.

 

Cluburile sportive din județul Sibiu, precum și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu au primit invitații din partea CJ Sibiu pentru a depune proiecte.

IMPORTANT: Proiectele declarate eligiblile vor fi afișate pe site-ul CJ Sibiu în data de 12 iulie, iar în cazul în care vor fi contestații, acestea vor fi soluționate până în 19 iulie.

Proiectele sportive și finanțarea pe care o acordă Consiliul Județean vor fi aprobate în cadrul unei ședințe de consiliu din cursul lunii iulie.

*Informații suplimentare pot fi obținute telefonic, la numărul: 0269 217733, interior 128 - Serviciul Strategii și Dezvoltare Economică și Socială.

Calendarul de desfășurare a activităților de evaluare și selecție a proiectelor poate fi consultat pe site-ul CJ la adresa:

http://www.cjsibiu.ro/…/in-atentia-deponentilor-de-proiect…/

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org