SIBIUL TREBUIE SĂ-ȘI PĂSTREZE FARMECUL! Aleile din Parcul Tineretului au fost reparate

Primăria Sibiu anunță că a finalizat reparațiile la pavajul aleilor din Parcul Tineretului și a scărilor care fac legătura dintre parc și strada Pompeiu Onofreiu.

 

Concret, lucrările au constat în înlocuirea a aproximativ 600 de metri pătrați de pavele de pe alei și în jurul fântânii arteziene.

De asemenea, au fost create două noi căi de acces spre parc, una dinspre biserica de pe strada Constituției și una dinspre stația de autobuz de pe bulevardul Corneliu Coposu.

Totodată, și scările de acces dinspre Parcul Tineretului spre strada Pompeiu Onofrei au fost repavate. Valoarea acestor lucrări a fost de 95.000 de lei.

Aspectul parcului este completat de fântâna arteziană. Anul acesta a fost repusă în funcțiune, după lucrări majore de reabilitare. A fost modernizat bazinul, s-a refăcut placajul exterior cu granit și s-a instalat un nou sistem de jocuri de apă și... lumini.

În această vară, pe terenul de baschet din parc a fost realizată și o lucrare în graffiti în cadrul Festivalului Internațional de Artă Stradală, un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org