NEREGULI RUTIERE LA TRECERILE LA NIVEL CU CALEA FERATĂ. ZECI DE ȘOFERI INDISCIPLINAȚI DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII SIBIENI

Miercuri, 17 mai, poliţiştii rutieri împreună cu cei din cadrul Biroului Județean de Transporturi Sibiu au monitorizat modul în care conducătorii auto respectă prevederile legale referitoare la trecerea la nivel cu calea ferată. Bilanțul acțiunii: 3 permise de conducere suspendate și nu mai puțin de 54 de abateri sancționate.

 

Concret, în cursulzilei de miercuri, polițiștii rutieri alături de cei de la transporturi au acționat la nivelul trecerilor cu calea ferată din județul Sibiu în vederea prevenirii accidentelor rutiere și sancționării abaterilor constatate.

În cadrul acțiunii, polițiștii au ridicat în vederea suspendării 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată. Totodată, oamenii legii au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale dintre care 45 la regimul rutier și au ridicat un certificat de înmatriculare,

Pe raza municipiului Mediaş, doi localnici nu au respectat semnificaţia culorii roşu a semaforului electric instalat la trecerea cu calea ferată ce traversează strada Gării. Conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii sibieni vor continua activităţile de prevenire a accidentelor rutiere cu scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor pe drumurile publice. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org