LA... FOC CONTINUU!!! Peste 150 de intervenții ale pompierilor sibieni în perioada minivacanței de Crăciun

În perioada 22-27 decembrie a.c., peste 80 de pompieri din cadrul ISU Sibiu s-au aflat zilnic la datorie pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.


Potrivit unei statistici oficiale, în perioada menționată, salvatorii n-au avut niciun răgaz, fiind solicitați să intervină în 11 misiuni de stingere a incendiilor, 138 cazuri SMURD și 7 accidente rutiere. 
Cele mai multe solicitări au fost pentru echipajele medicale din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu, care au intervenit la 52 de urgențe medicale, urmate de Stația de pompieri Miercurea Sibiului-Săliște, care a intervenit la 23 de urgențe medicale și de Punctul de Lucru Avrig, care a intervenit la 18 urgențe medicale. Alte 33 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului. 
Pompierii sibieni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 11 incendii izbucnite la autovehicule, anexe gospodărești și locuințe pe raza localităților Sibiu, Orlat, Dumbrăveni, Mediaș, Păucea, Şaroş pe Târnave, Alțâna, Porumbacu de Jos și Arpaşu de Jos. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiile au fost localizate și lichidate în scurt timp de la sosirea pompierilor .
În continuare, pompierii sibieni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului-ajutor medical specializat.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org