LA „FOC CONTINUU”!!! Peste 200 de intervenții ale ISU Sibiu în perioada  minivacanței de Revelion

În perioada 29 decembrie 2017- 03 ianuarie 2018, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu s-au aflat zilnic la datorie, pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.


Salvatorii sibieni au gestionat în perioada menționată, nu mai puțin de 213 situații de urgență, dintre care 202 urgențe medicale, 10 accidente rutiere și un incendiu.
Echipajele SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 144 de persoane cu probleme medicale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Sibiu, dar și pentru salvarea victimelor unui număr de opt accidente rutiere.

Totodată, peste 60 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului. Tot ele au intervenit și pentru salvarea victimelor a două accidente rutiere.
De asemenea, pompierii sibieni au asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor pe timpul desfăşurării focurilor de artificii organizate cu ocazia sărbătoririi ,,Revelionului 2018” în Piaţa Mare din Sibiu, dar și la Stadionul din Agnita.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org