JUDEȚUL SIBIU: Sute de intervenții, peste 150 de sancțuni contravenționale aplicate și sute de polițiști LA DATORIE în minivacanța de Revelion

 

Peste 500 de polițiști,  aproximativ 230 de intervenții la evenimente, peste 150 de sancțiuni contravenționale reprezintă sinteza acțiunilor desfășurate de către polițiștii sibieni în sprijinul comunității.

 

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, structurile de poliție au intervenit la 227 de evenimente, dintre care 170 sesizate prin SNUAU 112.

Totodată, au fost sesizate 60 de infracţiuni, dintre care 16 au fost constatate în flagrant delict.

Potrivit unui comunicat din partea IPJ Sibiu, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 176 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depășește 50.000 de lei. 

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, context în care poliţiştii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier.

Demn de precizat, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 10 pentru consum de alcool și 44 pentru viteză.

De asemenea, au fost reținute 23 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Potiștii sibieni mulțumesc pe această cale cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org