N-AU IERTAT NIMIC: În ultimele 3 zile, polițiștii sibieni au reținut... 29 de permise și 345 de amenzi

În perioada 15 – 17 iunie a.c., polițiștii rutieri au constatat 14 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 29 de permise de conducere și au aplicat 345 de amenzi în valoare de 67.000 de lei.

 

 

Exemple:

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 15.30, în Piața Unirii din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 35 de ani.

Polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată din cursul lunii aprilie a acestui an astfel încât, pe numele șoferului, au întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat.

 

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 01.15, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au identificat un autoturism condus în Piața Andrei Șaguna de către un localnic în vârstă de 22 de ani, șoferul având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

 

În aceeași zi, în jurul orei 11,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au verificat un autoturism condus pe DN 7 de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, localnic. Cu ocazia controlului, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere și au deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 335 alin. 1 din Codul Penal.

 

Tot în data de 17 iunie a.c., în jurul orei 17.00, în localitatea Cisnădie, polițiștii au depistat un alt bărbat care conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Este vorba despre un localnic în vârstă de 20 de ani pe numele căruia s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 20.15, pe strada Țiglarilor din Sibiu, un localnic în vârstă de 25 de ani a fost depistat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere. De asemenea, la testarea alcoolscopică, a avut un rezultat de peste 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org