Intransigență! Peste 400 de amenzi aplicate în numai 3 zile. de polițiștii sibieni șoferilor indisciplinați!

În perioada 23 – 25 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 32 de permise de conducere și au aplicat nu mai puțin de... 411 amenzi în valoare de 93.500 de lei.

 

 

Exemple:

*La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, pe DJ 106G, între localitățile Ludoș și Apoldu de Jos, polițiștii au identificat un conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Gorj, pentru care, rezultatul la testarea alcoolscopică a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Totodată, i s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

*La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, pe DN 1, în afara localității Veștem, a fost identificat un conducător auto aflat la volanul unui autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat.

Pe numele bărbatului în vârstă de 59 de ani, din județul Buzău, s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

 

*La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 04.30, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, polițiștii au testat alcoolscopic un alt șofer, de data aceasta un sibian în vârstă de 28 de ani, rezultatul la alcooltest fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a deschis dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org