STATISTICĂ ÎNFIORĂTOARE: 38 de persoane și-au pierdut viața pe drumurile sibiene de la începutul anului

În primele 9 luni ale acestui an, pe raza județului Sibiu s-au petrecut nu mai puțin de 128 de accidente rutiere grave. Acestea s-au soldat, din nefericire, cu 131 de răniți grav și 32 de decese.

Cifre de natură să zguduie și să tragă, totodată, serioase semnale de alarmă! La toate acestea, se adaugă alte 6 vieți curmate în urma unor tragice evenimente rutiere în cursul lunii octombrie, ultimul fiind cel în urma căruia o mamă și fiul său au pierit într-o cumplită tragedie la Cârțișoara.

Iar dacă numai în luna octombrie, numărul morților în accidente rutiere în județul Sibiu a fost 6, asta chiar ar trebui să „ne tragă de urechi!!!

Potrivit statisticilor, ar fi de remarcat că dintre aceste evenimente cu urmări nefaste, cele mai multe s-au petrecut cu precădere în zilele de vineri, marți, sâmbătă sau duminică.

Șoferi și pietoni deopotrivă, conducători auto la volanul autoturismelor sau camioanelor, fiți precauți. Circulați și comportați-vă civilizat respectând TOATE regulile. E în joc viața voastră dar și a tuturor participanților la trafic!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org