Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a fost, la Sibiu, martorul unui exercițiu tactic al SIAS

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, s-a aflat joi, pentru scurt timp la Sibiu, în cadrul unei vizite la Centrul Chinologic de la Sibiu.

 

Evenimentul avut loc în contextul în care, în această perioadă, luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, SIAS, elita Poliției Române, se antrenează la Sibiu și azi au organizat un interesant Exercițiu demonstrativ.

Astfel, ministruul Carmen Dan asistat la exercițiul demonstrativ de pregătire tactică a polițiștilor din cadrul Centrului Chinologic ,,Dr. Aurel Greblea”. Demn de remarcat, întâi de toate, reprezentantul Guvernului a găsit de cuviință să mulțumească polițiștilor, pentru tot ceea ce fac „Ceea ce faceți aici este foarte important”, a recunoscut Carmen Dan.

În cadrul vizitei, s-a consumat și un moment special, când ministrul Carmen Dan a salutat și a făcut cunoștință cu unul dintre bravii parteneri ai poliștiștilor, câinii special antrenați pentru diverse misiuni.

*Demn de spus, tot astăzi, 9 noiembrie, a avut loc, în județul Brașov, o întâlnire de lucru a ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, cu inspectorii șefi de poliție din țară. 

Temele discutate cu reprezentanții Poliției Române, în prezența inspectorului general, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, auvizat, între altele, deficitul de personal, pachetul legislativ privind creșterea autorității polițistului, pregătirea pentru sezonul rece, precum și cu privire la gestionarea din punct de vedere al ordinii publice a evenimentelor de sfârșit de an. 

 

Sursa foto: inquamphotos.com

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org