RECORD de vizitatori la Muzeul Național Brukenthal de Ziua Națională a României: Peste... 25.000 de oaspeți!

ABSOLUT IMPRESIONANT!!! Cu prilejul Zilei Naționale a României, Muzeul Național Brukenthal și-a deschis porțile tuturor sibienilor și turiștilor, oferind acces liber pentru vizitarea acestui... tezaur bicentenar.


Remarcabil: s-a înregistrat un record: anul acesta, de Ziua Națională a României, peste 25.000 de vizitatori au fost înregistrați la sediile muzeului.
Conform acordului de colaborare dintre Muzeul Național Brukenthal și firma Boromir, în data de 1 Decembrie a debutat și proiectul în premieră „Descoperă noul gust al culturii”, în prima zi fiind distribuite în Palatul Brukenthal peste 8.400 de pachete de biscuiți Boromir, personalizate pentru vizitatorii muzeului.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Comentarii   

marie
0 # baronulmarie 03-12-2017 10:16
Cel putin pentru o zi BvB a devenit Baronul Karl Friedrich Hieronymus von Münchhausen si cei 25.0000 de intratori au primit o Eugenia ca bilet de calatorie pe Luna, numai dus ca sa vada de acolo tot restul vietii minunatiile Sibiului si sa manance numai biscuiti cu aroma de cultura.Bravos, cultura sibiana. Aici ai dat lovitura.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org