Klaus Iohannis: „Prin tot ceea ce a făcut, Mihai I şi-a pus întreaga viaţă în slujba naţiunii române şi a servit cu abnegaţie, demnitate şi responsabilitate Ţara în care s-a născut”

Cum era și firesc, Preşedintele Klaus Iohannis a fost primul dintre oficialii statului român care au venit la Peleş pentru a prezenta condoleanţe şi pentru a se reculege la căpătâiul Regelui Mihai I.

Președintele a depus o coroană de flori şi a ținut să scrie câteva rânduri în cartea de condoleanţe.

Mesajul nu mai are nevie de alte comentarii...

 

"A plecat dintre noi un lider veritabil, care a reprezentat Ţara cu onoare, curaj şi patriotism, în vremuri grele, devenind un reper de identitate şi solidaritate pentru naţiune: Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Prin tot ceea ce a făcut, Mihai I şi-a pus întreaga viaţă în slujba naţiunii române şi a servit cu abnegaţie, demnitate şi responsabilitate Ţara în care s-a născut. Românii l-au iubit, l-au respectat şi sunt convins că el va rămâne în memoria colectivă ca un simbol al luptei poporului român pentru libertate. }n aceste clipe triste, transmit condoleanţele mele întregii Familii Regale. Sunt alături de toţi cei care respectă amintirea Regelui Mihai I şi care, în aceste momente, îşi exprimă regretele faţă de trecerea la cele veşnice a uneia dintre cele mai proeminente personalităţi ale istoriei noastre. Sunt convins că amintirea Regelui Mihai I va rămâne mereu vie în sufletele românilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris președintele Klaus Iohannis în cartea de condoleanţe de la Peleș, azi după-amiază.

 

sursa foto: observator.tv

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Comentarii   

Get
0 # Rusine nationala tradatorii ii facem eroiGet 13-12-2017 22:52
23 August 1944 Lovitura de stat data de unealta rusilor si occidentului regele cu origini straine are in comun lovitura de stat 25 decembrie 1989 data de unealta rusilor si occidentului Iliescu tigan bolsevic ,Brucan evreu ...ambele similitudini sunt greu de neglijat de un om integru .Ce o sa facem alogenii de la conducerile de dupa 89 o sa ne impuna cine au fost eroii si cine dictatirii .Dupa alogeni eroii fiind regele mihai si iliescu cu gasca care sunt tradatorii de drept si dicatorii=roman ii autentici eroi nationali de drept Antonescu si Ceausescu
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org