EVENIMENT: START PREGĂTIRI pentru organizarea, la SIBIU, a Summit-ului UE din mai 2019

Vineri, 12 ianuarie, la Sibiu, întâlnire lucru majoră în vederea organizării Summit-ului UE din mai 2019. Mai exact, este vorba de o vizită de lucru la Sibiu, orașul în care se va desfășura acest eveniment la cel mai înalt nivel, la care vor participa Președinții statelor membre ale Uniunii Europene.

 

Primarul Astrid Fodor a primit vizita unei delegații conduse de domnul Victor Negrescu, Ministrul delegat pentru afaceri europene. La această întâlnire Administrația Prezidențială a fost reprezentată prin doamna Consilier Prezidențial Delia Dinu. Președintele Consiliului Județean Sibiu, doamna Daniela Cîmpean și un reprezentant al Prefecturii Sibiu au fost, de asemenea, prezenți la discuții.

Participanții la această întâlnire de lucru au vizitat principala locație de desfășurare a Summit-ului UE - sediul elegantei Primării a Sibiului, precum și piețele centrale, locații în care se vor desfășura diverse momente din programul evenimentului. Tema discuțiilor a vizat planul organizatoric al Summit-ului și dispunerea logistică a infrastructurii în zona de desfășurare a acestuia.

Concluziile vizitei au fost discutate la sediul Prefecturii Sibiu, la ședință fiind prezent și Prefectul Județului Sibiu, doamna Adela Muntean.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org