Discuții la Pimăria Sibiu pe tema centrului de conferințe și spectacole

Sâmbătă, 16 iunie, la sediul Primăriei Sibiu a avut loc o întâlnire de lucru pe tema centrului de conferințe și spectacole care urmează să fie construit în Sibiu.

 

La întâlnirea condusă de primarul Astrid Fodor a participat doamna Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, domnul Tateo Nakajima de la ARUP Londra, cunoscut pentru experiența internațională în proiectare, inginerie și consultanță, precum și doamna Mihaela Mitroi, SEE managing partner la Pricewaterhouse Coopers și doamna Livia Stan, director în aceeași companie.

Din partea administrației locale au participat viceprimarul Corina Bokor, administratorul public Ioana Leca, managerul Constantin Chiriac și directorul tehnic al Teatrului Național Radu Stanca, domnul Florin Țicu. De asemenea, a fost prezent și directorul de comunicare al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, domnul Nicolae Mărginean.

Cu acest prilej, s-au discutat probleme punctuale și etapele necesare realizării centrului de conferințe și spectacole. Vorbitorii au pus accent pe pașii concreți ce trebuie făcuți în perioada imediat următoare pentru realizarea acestui proiect acre vaimpulsiona și mai mult dezvolatrea în plan cultural a Sibiului.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org