Urșii atacă din nou la TUȘNAD! Dacă aveți de gând să mergeți într-acolo, FIȚI PRECAUȚI!

În această dimineață, doi pompieri voluntari au fost atacați de un urs, chiar în centrul stațiunii Tușnad-băi, în zona benzinăriei.

 

Doi bărbaţi au ajuns, duminică dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, după ce au fost atacaţi de urs la Băile Tuşnad.

Primarul localității, Albert Tibor, a declarat pentru stirileprotv.ro că cei doi au fost atacaţi pe stradă, în faţa unei staţii PECO, în jurul orei 5.00.

“De ceea ce ne era frică nu am scăpat, ursoaica a atacat doi oameni care se aflau pe stradă, în faţa staţiei PECO. Unul dintre ei mergea la gară, iar celălalt era pe stradă. Nu erau împreună, mergeau separat, iar ursoaica i-a atacat. E nevoie urgentă de măsuri, pentru că situaţia e foarte delicată”, a precizat Albert Tibor, potrivit sursei citate.

Potrivit comandantului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita, col. Dan Iamandi, tot duminică dimineaţă s-a semnalat, la numărul de urgenţă 112, prezenţa unei ursoaice la Băile Tuşnad, cu doi pui care erau blocaţi în tomberonul situat în spatele gării. Col. Dan Iamandi a declarat că, până la sosirea echipajului de jandarmi, ursuleţii fuseseră eliberaţi din tomberon de o persoană din localitate şi au reușit să fugă, împreună cu mama lor.

Reamintim că în urmă cu numai câteva zile, tot la Tușnad, un urs a intrat într-un orfelinat (în care se aflau 50 de copii) și nu s-a lăsat dus ș nici speriat, până nu a mâncat înghețata din frigider și ceva fructe și legume!

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org