ESTE ȘTIREA ZILEI! ȘI NU E GLUMĂ: TOCMAI Directorul Interpol, Meng Hongwei, a fost dat dispărut! Anunțul a fost făcut de soția sa

 

E ȘTIREA CARE FACE ÎNCONJURUL LUMII! Reuters transmite informația... de-a dreptul uluitoare! Agenția de știri citează surse din poliția franceză. Interpolul, a rândul său, transmite că localizarea directorului e o problemă în responsabilitatea autorităților din Franța și din China.

 

Soția directorului Interpol a contactat Poliția după ce nu a mai primit niciun semn de la soțul ei de când acesta a plecat în China. Practic, despre Meng Hongwei nu se mai știe nimic din data de 29 septembrie, când a plecat în țara sa natală.

"Nu a dispărut în Franța", a declarat o sursă apropiată dosarului, citată de AFP. Ancheta a fost deschisă la Lyon, sediul mondial al organizației internaționale de cooperare polițienească.

Meng a fost viceministru al Securității Publice în China, potrivit site-ului Interpol. El a fost ales în funcția de președinte al structurii Interpol în noiembrie 2016, mandatul fiind de patru ani, precizează dcnews.ro.

 

sursa foto: South China Morning Post

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org