SERVICIUL JUDEȚEAN DE AMBULANȚĂ SE PRIMENEȘTE! La nivel național, este vorba de un total de 420 de ambulanțe noi!

Primenire... necesară! În primă fază, 8 ambulanțe noi ajung în județul Sibiu!

 

Reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu au ajuns marți la București pentru a semna documentele și pentru a ridica, într-o primă etapă, 7 ambulanțe de tip B1/B2, marca Renault Master (4×2). O altă ambulanță- tip B1/B2 va ajunge în cursul săptămânii viitoare la Sibiu.

„În total, vor ajunge in Sibiu, până în iunie 2019, 21 de ambulanțe, dintre care 2 (două) de tip C, 6 (șase) de tip A, iar restul B1/B2”, anunță autoritățile. În prezent, în parcul auto existent la nivelul Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu sunt 14 ambulanțe funcționale de tip B1/B2, din totalul de 21. Nu există nicio ambulanță funcțională de tip C (*Ambulanta de tip C: Ambulantapentru asistență medicală de urgențăcu echipa formata din medic, asistent medical si ambulantier, destinata interventiilor in urgente majore de grad 0. ).

Livrarea primului lot de ambulanțe noi către Serviciile de Urgență a început ieri și va continua până în data de 17 Decembrie 2018, urmând ca alte loturi să fie livrate în cursul primului semestru al anului 2019 către Serviciile de Ambulanță și SMURD. Reprezentanții Serviciilor de Ambulanță au început preluarea celor 300 de ambulanțe de urgență de tip B 4x2, urmând ca alte 120 de ambulanțe de tip B 4x4 să fie livrate Serviciilor de Ambulanță și SMURD, tot pana in 17 Decembrie.

Finalizarea achizițiilor nu se putea realiza fără implicarea colegilor de la IGSU, care au derulat toate achizițiile de ambulanțe, inclusiv pentru Serviciile de Ambulanță. Pe această cale, vreau să le mulțumesc și colegilor de la Ministerul Fondurilor Europene și de la Ministerul Dezvoltării Regionale (POR), pentru tot sprijinul acordat!”, declara marți dimineață, secretarul de stat Raed Arafat.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org