LA UN PAS DE TRAGEDIE: 3 minori și doi adulți au ajuns la spital, intoxicați cu monoxid de carbon. S-a întâmplat la Ocna Sibiului. 60 de persoane au fost evacuate!

Trei copii și doi adulți au ajuns de urgență la spital din pricina faptului că în apartamentul lor, dar și în scara blocului în locuiesc a fost semnalat miros puternic de gaz. S-a întâmplat la Ocna Sibiului.

 

Pompierii au intervenit duminică dimieață, pe strada Trecătoarei, în Ocna Sibiului. Cu gazele nu-i de glumit!

 

Mirosul de gaz a fost resimțit acut și, ca urmare, la fața locului au intervenit un echipaj de pompieri, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ.

Echipajul de pompieri asigură în prezent, măsurile de prevenire a incendiilor. Locatarii au fost, cu toții, evacuați!

Practic, se pare că s-a acționat rapit pentru evacuarea a nu mai puțin de 60 de persoane din blocul unde a fost semnalat mirosul de gaz. În urma cercetărilor cu aparatele de măsurat, pompierii au confirmat detectarea monoxidului de carbon acumulat într-unul dintre apartamente, exact cel în care locuiau victimele care au ajuns la spital Acolo locuiau cele cinci persoane care au ajuns la spital. Se pare că nu a existat pericol de explozie.

Din primele cercetări, cauza acumulării de monoxid de carbon ar fi fost o defecțiune apărută la centrala termică a blocului.

La fața locului se află și echipa distribuitorului de gaz. Se efectuează cercetări privind sursa gazului.

Informații privind victimele: Este vorba, pe de o parte, despre doi copii de 12 și 14 ani și un bărbat, transportați de SMURD, și, pe de altă parte, de o fetiță de 4 ani și mama ei, în vârstă de 34 de ani, care au fost preluate de echipajul SAJ.

*Referitor la evenimentul nefericit petrecut în orașul Ocna Sibiului, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu face următoarele precizări: polițiștii din cadrul Poliției Ocna Sibiului sunt la fața locului și desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii incidentului. Urmează ca, în funcție de rezultatele anchetei, să se realizeze încadrarea juridică a faptei.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org