TRAGEDIE! O elevă de 12 ani a murit după ce a căzut din MICROBUZUL ȘCOLAR!

O NENOROCIRE CARE, OARE, PUTEA FI EVITATĂ??? O fetiță în vârstă de doar 12 ani a căzut marți după-amiază dintr-un microbuz, după ce ușa din spate a vehiculului s-ar fi deschisbrusc în mers. Copila a căzut în cap pe asfalt. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor sosiți în scurt timp la locul accidentului, aceasta și-a pierdut viața.

 

Nenorocirea s-a produs marți în jurul orei 14.37 pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău. Impactul știrii difuzate la tv a fost cu atât mai șocant cu cât, la câteva minutedupă ce la buletinele de știri se anunța că a avut loc un accident în urma căruia o fetiță a căzut din microbuzul școlar, iar medicii încearcă săo salveze, ÎN DIRECT, crainiciiau anunțat moartea victimei.

Din primele investigații, se pare că șoferul microbuzului poartămarea parte a vinei, deoarece nu ar fi asigurat închiderea corespunzătoare ușilor din spate. Așa ușile s-au deschis din suflul mișcării, moment în care o minora de doar 12 ani s-a dezechilibrat și a căzut pe drum, lovindu-se la cap.

La locul tragediei a sosit în scurt timp un echipaj al Serviciului de Ambulanță și un echipaj SMURD, potrivit zalau24.ro.

Din primele informații, echipajele de urgență ar fi găsit fetița în stare de inconștiență și în stop cardio-respirator.

Eforturile medicilor au fost în zadar: victima NU a răspuns manevrelor de resuscitare și s-a declarat DECESUL fetiței.

Potrivit alcooltestului, șoferul nu consumase alcool.

Ar putea fi cercertat pentru ucidere din culpă.

Firește, Cercetările continuă. Din păcate, viața copilei NU!!!

sursa foto: Adevarul

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org