TRAGEDIE: Un copil de 7 ani a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost transportată la Tg Mureș cu elicopterul SMURD după un accident cumplit pe DN13

 

TRAGEDIE la ieșirea din Rupea spre Sighișoara, vineri dimineață.

 

Inițial, echipajele de urgență ajunse la locul unde s-a produs groaznicul accident (DN13), au transmis că cel puțin două persoane, dintre care un copil de aproximativ doi ani, au rămas încarcerate după ce un autoturism s-a răsturnat într-un pârâu (de pe șoseaua aflată la cel puțin 3 metri diferență de nivel). În mașină s-ar fi aflat, de fapt, 4 persoane.

Copilul și mama acestuia au fost intubați, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, unul cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță au ajuns în scurtă vreme la locul unde a avut loc nenorocirea.

Din primele cercetări, s-a constatat că șoferul unui autoturism înmatriculat în Ungaria, în timp ce se deplasa dinspre Sighișoara spre Brasov, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare (nu se știe dacă numai din cauza vitezei sau, posibil, aunui moment în carea adormit la volan) și a lovit un parapet de pe partea dreaptă

Continuă să citești

a drumului. Urmare a impactului violent, mașina s-a răsturnat într-un șanț aflat în partea opusă, ajungând, de fapt, într-un pârâu, după cum a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin, citat de bunaziuafagaras.ro.

Traficul nu a fost restricționat.

Potrivit presei locale, din nefericire, la ora 9:23 s-a anunțat că a murit copilul găsit la ridicarea mașinii. Este vorba un băiețel în vârstă de aproximativ 7 ani.

Demn de precizat, în primele momente după accident, a intervenit și un echipaj al Jandarmeriei care era în drum spre o altă misiune. Aceștia au reușit să-i mențină bărbatului capul la suprafața apei, astfel încât să nu se înece, reusind totodată să scoată din mașină victima.

A fost solicitat un elicopter SMURD.

 „La ridicarea autoturismului s-a mai descoperit o copilă în vârstă de aproximativ 2 ani, inconștient, se află în stop cardio respirator”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.  Micuța va fi transportată cu elicopterul la Spitalul din Târgu Mureș.

*Cele patru persoane aflate în mașină la momentul accidentului sunt din Ungaria.

Foto: Observatorul de Brașov

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org