SUMMIT-UL european de la Sibiu, o reușită din punctul de vedere al organizării. Cel puțin din perspectiva serviciilor medicale

Totul e pus la punct... Practic, Summit-ul poate începe și mâine...

 

Pentru SUMMIT lucrurile sunt deja pregătite. Am avut discuții cu reprezentanții Ministerului de Interne și cu cei ai Ministerului de externe. Pe lângă UPU, vor mai fi trei spitale mobile amenajate în corturi și sperăm ca în felul acesta să facem față mai ales că am sunat în județele limitrofe, am pregătit ambulanțe, eu spun că totul va fi pregătit și dacă ar fi să se întâmple ceva sperăm că putem face față. Oricum, sunt și spitale de rezervă Mureșul, Clujul și Bucureștiul plus un avion care să plece în Germania”. Acestea sunt precizările făcute de dl Cornel Benchea, managerul Spitalului Clinic Județean Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă.

SCJU va fi la datorie, în plus, vor fi amenajate trei spitale mobile (amenajate în corturi) și toată lumea va fi, cum s-ar spune,, Adevărul este că va fi o mare desfășurare de forțe, pe măsura numărului și importanței oaspeților care s evor afla la Sibiu în timpul acestui eveniment major în luna mai. Va fi pregătit, de asemenea și un avion special pe aeroport pentru cazuri de extremă urgență, pentru transport în străinătate.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org