CATEDRALA NOTRE DAME, ÎN FLĂCĂRI. IMAGINE IMPRESIONANTĂ

Catedrala Notre Dame din Paris a luat foc luni, 15 aprilie, potrivit serviciului local de pompieri și a martorilor oculari.

 

Imaginile înregistrate și transmise online arată că un incendiu de mari prioporții a cuprins sfântul lăcaș, în mod special partea superioară, flăcările uriașe înălțându-se în jurul turlelor și fiind vizibile de la mare distanță.

Imediat a fost declanșată o operațiune de urgență majoră este îm curs de desfășurare, a precizat un ofițer din cadrul detașamentelor de pompieri sosite la fața locului, în timp ce un purtător de cuvânt al primăriei,a declarat pe Twitter că focarul a fost lichidat, luându-se măsuri cu promptitudine.

Funcționarii de la Paris au declarat că focul ar putea avea legături cu lucrările de renovare efectuate la catedrală, un adevărat monument arhitectonic legendar.

Publicația menționată a precizat că totul se întâmplă după ce Biserica Sf. Suplice din franțaa luat foc în martie și care a apărut în thriller-ul Codullui Da Vinci, film realizat după cartea omonimă, scrisă de Dan Brown.

Pompierii au reușit să țină, totuși, focul sub control și nimeni nu a fost rănit.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org