Ministrul Transporturilor, vineri, în județul Sibiu. A spus că va mai veni, dar… neanunțat!

Vineri, 17 mai 2019, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR s-au deplasat în județul Sibiu pentru a verifica stadiul de execuție al obiectivelor de investiții de infrastructură din județ.


Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc s-a declarat, cu această ocazie, mulțumit de modul în care sunt realizate lucrările de așternere de covoare asfaltice pe DN 14B Blaj – Copșa Mică.
”Se lucrează. Sunt în grafic. Voi veni în continuare să văd – și anunțat și neanunțat – cum se mișcă constructorii în implementarea proiectelor și cum DRDP-ul gestionează aceste probleme. Vreau să văd directorii și șefii de secții în teren” a declarat Ministrul Transporturilor.
În ceea ce privește centura ocolitoare a municipiului Mediaș, Ministrul Răzvan Cuc a reiterat faptul că, în contextul în care, în anul 2019 au fost alocate sume importante pentru realizarea de investiții în infrastructură, și pentru acest obiectiv au fost accelerate procedurile în vederea finalizării într-un termen cât mai scurt:
”Acest proiect este urcat în SICAP. Avem termen de depunere a ofertelor 31 mai. După cum vedeți, Guvernul PSD nu ține cont de coloratură politică” a
mai precizat Răzvan Cuc.
Ministrul Răzvan Cuc a avut și o întâlnire cu locuitorii din Micăsasa. În cadrul discuțiilor, Ministrul Transporturilor a precizat că sunt alocate fonduri pentru construirea unui pod de acces și pentru reabilitarea drumurilor din localitate.

Sursa foto : Ministerul Transporturilor România

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org