ATENȚIE!!! Podul rutier din avalul Centralei Hidroelectrice Racovița a fost demolat!

Podul rutier din avalul Centralei Hidroelectrice Racovița, cu o singură bandă de circulație și aflat într-o stare precară de funcționare, care a fost închis circulației publice din data de 21.05.2019, a fost demolat la începutul acestei săptămâni.

 

”Demolarea podului aflat în patrimoniul județului Sibiu oferă proprietarului Centralei Hidroelectrice Racovita - Hidroelectrica SA București - posibilitatea tehnică de continuare a programului de lucrări de excavare a râului Olt în scopul creșterii randamentului de funcționare al centralei, conform proiectului”, explică Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

IMPORTANT: Având în vedere necesitatea asigurării confortului și siguranței rutiere în zonă, din data de 24.05.2019, Consiliul Județean Sibiu, în calitate de administrator al drumului județean DJ 105 G, prin intermediul SC Drumuri și Poduri SA Sibiu a pus la dispoziția conducătorilor auto noua variantă direcționată peste coronamentul centralei Racovița.

Autoritățile anunță că pentru anul viitor sunt prevăzute lucrări de reamenajare a intersecției acestui drum cu vechea variantă Racovița - Sebeșul de Jos.

 

foto: Mircea Ureche

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org