10 stații moderne de autobuz la Șelimbăr

images_foto_022018_10

Vești bune! Consiliul Local Șelimbăr a aprobat în ședința din 15 februarie lista cu investițiile ce sunt cuprinse în bugetul pe anul 2018, iar un capitol important se referă la infrastructura de transport.

Mai precis, consilierii au votat punerea în practică a unei investiții de 157 de mii de lei care presupune achiziționarea și montarea a zece stații de autobuz, care vor fi amplasate pe întreg teritoriul comunei și în satele aparținătoare.

”Este un prim pas pe care noi îl facem în vederea realizării unui sistem de transport public în comuna Șelimbăr. Suntem în discuții avansate cu administrația din Sibiu în vederea extinderii serviciilor Tursib pe teritoriul comunei noastre și în această idee dorim să modernizăm stațiile. Este vorba de 10 stații moderne care vor fi montate atât în Șelimbăr, cât și în Mohu, Veștem și Bungard”, susține încrezător primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Demn de precizat, durata implementării proiectului este de patru luni, în luna iunie fiind termenul de montare al noilor stații.

Sursa foto: primariaselimbar.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: