18.000 de lei! Cu cat finanteaza Consiliul Judeţean Sibiu Transylvania Horse Show Sibiu

 

Iubiti caii? Iubiti calaria? Mai aveti numai cateva zile sa va puneti la punct programul, ca san u lipsiti de la o competitie de zile mari!

Şi anul acesta, Consiliul Judeţean Sibiu sprijină competiţia ecvestră „Transylvania Horse Show”, care se va desfăşura în perioada 8 – 10 mai în localitatea Prod, sat care aparţine de comuna Hoghilag.

Prin agenda sportivă pe anul 2015, Consiliul Judeţean Sibiu a alocat, deja, pentru acest eveniment suma de 18.000 lei din bugetul judeţean. „Ediţiile anterioare ne-au convins că acest concurs extraordinar se bucură de un mare interes şi de o notorietate de invidiat. Am înţeles că anul acesta participă iubitori ai sportului ecvestru din 14 ţări, printre care Statele Unite ale Americii şi Canada. Această participare numeroasă şi variată conduce şi la valorificarea turistică şi la dezvoltarea economică a zonei, aspect care ne bucură. Putem afirma că fiecare participant este şi poate deveni un ambasador al judeţului Sibiu, care va duce în ţara lui, în oraşul lui, impresii despre potenţialul turistic de excepţie existent în judeţul nostru şi, cu siguranţă, va dori să revină. Felicit organizatorii pentru că au ales ca loc de desfăşurare al evenimentului judeţul Sibiu, respectiv comuna Hoghilag, şi doresc să le urez o şedere plăcută în judeţul nostru tuturor participanţilor şi mult succes concurenţilor”, explica Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Si pentru ca aceasta manifestare a devenit o traditie iar iubitorii de cai se… inmultesc de la o editie la alta, organizatorii estimeaza ca anul acesta peste  5.000 de oameni vor fi prezenti, concursul şi premierea concursului urmand a fi transmise în direct de către TVR.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: