38 de infracţiuni în incinta și în vecinătatea mai multor unități de învățământ preuniversitar din judeţul Sibiu în anul şcolar 2017-2018

images_foto_012019_absenteism

În cursul anului trecut, au fost organizate 98 acțiuni pe linia prevenirii absenteismului şcolar, 56 pe liniarespectării regimului circulaţiei rutiere şi 74 pe alte linii.

 

Demn de precizat, în urma activităților desfășurate au fost identificați 116 elevi care au absentat de la școală în mod nejustificat.

În anul școlar 2017-2018, au fost sesizate, în incinta și zona adiacentă a mai multor unități de învățământ preuniversitar, din judeţul Sibiu un număr de 38 de infracțiuni. Dintre acestea, 25 de infracțiuni au fost comise în mediul urban și 13 infracțiuni în mediul rural, toate fiind sesizate în unități de învățământ de stat.

Referitor la activităţile preventive, este de menţionat că poliţiştii sibieni au desfăşurat 178 de şedinţe cu cadrele didactice/părinţii și 761 de participări în cadrul orelor de curs (541 în mediul urban şi 220 în mediul rural).

La nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale au fost încheiate planuri locale între reprezentanții unităților de poliție, primării și unitățile de învățământ cu personalitate juridică.

În baza acestor planuri au fost desfăşurate activităţi în sistem integrat, care au vizat asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: