4 moduri în care poți amenaja camera copilului

kid

Amenajarea camerei copilului poate fi o adevărată provocare, însă cu decorațiunile și piesele de mobilier potrivite poți îndeplini ușor nevoile celui mic. Fii cât mai creativ, adaugă decorațiuni colorate ce sunt atrăgătoare din punct de vedere vizual și asigură-te că alegi piese de mobilier ce oferă confortul necesar.

În continuare găsești câteva lucruri ce pot îmbunătăți camera copilului:

1. Tapet colorat

Tapetul colorat poate fi elementul ce decorează spectaculos camera și oferă celui mic inspirație și o stare generală de bine. În funcție de tematica și stilul camerei, poți alege din mai multe categorii tapetul potrivit. Pentru un aspect mai îndrăzneț și mobilier cât mai simplu, poți adăuga tapet pe toți pereții camerei, iar pentru un aspect mai simplu, poți adăuga tapet doar pe un perete.

2. Tablouri canvas

Tablourile canvas sunt elementele decorative ce transformă camera într-un spațiu special. Pentru un efect inedit, noi îți propunem tablouri canvas fantasy. Pot fi pata de culoare ce lipsește din camera celui mic și elementele decorative ce îl inspiră în activitatea sa zilnică.

3. Multe spații de depozitare

Spațiile de depozitare sunt esențiale în camera copilului. De la copilărie la maturitate, multe dintre lucrurile personale se schimbă, iar tu ești cel care trebuie să le găsească locul în cameră. Poți alege mobilier multifuncțional sau rafturi, ce vor salva și din spațiu și te vor ajuta să depozitezi lucrurile celui mic.

4. Birou cât mai atractiv

Biroul este spațiul cel mai neprietenos din camera unui copil. Când spui birou, spui teme, ceea ce nu este chiar pe placul celor mici. Poți schimba percepția lui prin amenajarea biroului într-un mod cât mai atractiv. Adaugă o parte din elementele lui preferate pe birou, lasă-l să pe el să aleagă culorile, rechizitele și decorațiunile.

Sperăm că informațiile prezentate îți vor fi de folos și te vor ajuta să transformi camera copilului într-un spațiu cool, prietenos și plin de viață.

Sursă foto: Pinterest.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: