A pierdut trenul, a furat o bicicletă și… l-au prins polițiștii de la Transporturi Feroviare Sibiu

 

În data de 12 august, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu au observat pe peronul stației CFR Sibiu un tânăr având asupra sa o bicicletă. Comportamentul tânărului li s-a părut suspect polițiștilor, motiv pentru care aceștia l-au legitimarea și interogarea acestuia.

Polițiștii au stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 18 ani, domiciliat în municipiul Mediaș, nu este proprietarul bicicletei, aceasta fiind sustrasă din curtea unui imobil din orașul Ocna Sibiului.

În fapt, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul a lucrat ca zilier la un crescător de animale din zona orașului Ocna Sibiului, iar în data de 12 august a plecat de la acesta în Halta CFR Ocna Băi cu intenția de a lua un tren spre casă. Întrucât la ora 2000 nu mai avea nici un tren spre Sibiu, i-a venit ideea să intre în curtea unui localnic din zona Stației CFR Ocna Sibiului, de unde a sustras bicicleta.

Polițiștii au identificat proprietarul bicicletei, iar prejudiciul, în valoare de 500 lei, a fost recuperat și restituit acestuia.

Cercetările în acest dosar sunt continuat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt (art. 228 Cod Penal).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: