Academicianul Adrian TOADER îşi anunţă intenţia de a candida pentru Parlamentul European ca independent! Vezi cine este!

Candidatul independent pentru Parlamentul European Adrian TOADER se va afla vineri 24 ianuarie 2014 la Sibiu, unde, în zona centrală a oraşului, între orele 17:00 şi 20:00 va începe personal campania de colectare a celor 100.000 de semnături în sprijinul candidaturii sale ca independent la Parlamentul European, indiferent de starea vremii. 

Cum spune dânsul: „primăvara începe în inimile noastre”.

Academicianul Adrian TOADER, născut în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, este de formaţie inginer şi cercetător ştiinţific, membru activ, deplin, al Academiei Internaţionale de Ştiinţe (academician) precum şi a altor asociaţii naţionale şi internaţionale cu profil ştiinţific, având dublă cetăţenie, română şi americană. Dizident anticomunist concomitent cu mişcarea Paul Goma, Adrian TOADER a fost nevoit să părăsească România în 1979 şi s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, unde a fondat un studio de producţie TV şi o companie de fabricare a aditivilor auto. 

În 1989 Adrian TOADER a organizat la Los Angeles demonstraţiile diasporei româneşti pentru susţinerea Revoluţiei din România.

În 1998 Adrian TOADER s-a întors în ţara sa natală, unde a continuat activitatea ştiinţifică şi studiile academice atât în cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu (licenţă în domeniul agricol şi master în dezvoltare şi gestiune durabilă) precum şi la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (un alt master internaţional, susţinut în limba engleză, în “managementul calităţii produselor alimentare”, precum şi doctorat în “bioeconomia nutriţiei şi alimentaţiei animalelor”).

În acelaşi timp, Adrian TOADER a fost şi continuă să fie implicat în procesul de educaţie în general, dezvoltarea sectorului de producţie agicolă din România. Pentru mai  multe detalii urmăriţi www.adriantoader.eu, un website extrem de informativ. 

Interesele sale în dezvoltarea economică şi socială a spaţiului european în contrast cu problemele accentuate de corupţie, declin ecologic şi economic, atenuare a sistemului de valori şi a educaţiei, cu precădere în România, stau la baza deciziei de a candida ca independent pentru Parlamentul European.

Ce doreşte Adrian TOADER prin candidatura sa ca independent la Parlamentul European?

– Să arate că un parlamentar european independent este mult mai credibil decât politicienii şi partidele tradiţionale, de care ne-am săturat cu toţii.

– Ca românii să fie respectaţi oriunde aleg să călătorească sau să muncească în Europa.

– Să militeze în interesul tuturor cetăţenilor Europei, dar punând întotdeauna pe primul plan interesul celor care l-au trimis în Parlamentul European.

– Ca România să fie un actor activ în procesul de reformă şi dezvoltare ale Uniunii Europene într-o manieră sustenabilă.

– Să propună iniţiative şi amendamente realiste, care să aibă un impact asupra viitorului popoarelor Europei.

– Ca Uniunea Europeană să redevină aşa cum au gândit-o părinţii ei fondatori. Ba chiar mai mult, o confederaţie multinaţională cu puteri sporite, fiindcă numai prin “mai multă Europa” popoarele ei vor putea prospera şi progresa în competiţia cu ceilalţi poli economici şi politici ai lumii contemporane.

– Ca România să beneficieze la maxim de apartenenţa sa la Uniunea Europeană, atât finaciar, cât şi prin adaptarea la valorile tradiţionale ale Uniunii Europene.

Academicianul Adrian TOADER, dacă va reuşi să colecteze cele 100.000 de semnături necesare, personal şi prin intermediul voluntarilor şi a celor care-i suportă cauza în campanie, va candida cu sloganul „Demni în Europa”.

Adrian TOADER va avea ca semn electoral pe buletinele de vot un design propriu ce reprezintă “cheia succesului Europei” a carei prindere este semnul monedei europene (euro). Dar pentru aceasta Adrian TOADER are nevoie de spijinul dumneavoastră, a oamenilor, a cetăţenilor de bună credinţă spre o Europă prosperă şi stabilă, datorie pe care, după cum spune dânsul, o avem atât faţă de strămoşii şi eroii noştrii care s-au jertfit, precum şi faţă de copii copiilor noştri. Pentru mai  multe detalii vă rugăm urmăriţi situl oficial www.adriantoader.eu la modul “demni în Europa”.

Publicist cu rezonanţă

Adrian TOADER a scris un articol de opinie pentru TurdaNews (care face parte din acelaşi grup editoarial ca şi SibiuNews), în 11 septembrie 2013, în timpul intenselor dezbateri pe cazul Roşia Montană. Articolul respectiv a avut mii de citiri, zeci de comentarii şi peste 3.400 de distribuiri în reţeaua de socializare Facebook! 

Citeşte articolul şi vezi ce au comentat oamenii: Exploatarea aurului la Roșia Montană: spre o dezvoltare sustenabilă sau o distrugere vehement susținută a României și a Națiunii române?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: