Accesul in Parcarea Teatrului, restrictionat de astazi!

Parcarea Teatrului va fi inchisa sibienilor. Din aceasta dupa-amiaza si pana luni, 22 iulie, o parte din locurile de parcare din Parcarea Teatrului nu vor mai fi disponibile deoarece aici vor si amenajate locurile de joc pentru Sibiu Streetball.

Pregatirile pentru spectacolul sportiv presupun o desfasurare impresionata de oameni si utilaje, de aceea accesul in Parcarea Teatrului va fi restrictionat treptat, incepand de astazi, 17 iulie, ora 17:00, pana luni, 22 iulie, ora 17:00”, anunta organizatorii evenimentului.

 

Pentru evenimentul Sibiu Streetball va fi inchisa doar zona 1 si zona 2 de parcare, si anume parcarea cuprinsa intre Bulevardul Corneliu Coposu si sala de sport si zona din apropierea salii de sport. Celalalte zone de parcare vor ramane libere, accesul optim facandu-se de pe strada Berarie.

 

Sibiu Streetball este cel mai mare turneu de baschet 3 la 3 din Transilvania, singurul care se desfasoara dupa regulamentul Federatiei Internationale de Baschet. Pe cele trei terenuri amenajate in Parcarea Teatrului, in acest week-end se vor intrece aproximativ 100 de echipe, iar 400 de iubitori ai baschetului pot veni sa isi sustina echipele favorite.

 

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul turnelui este de 5.000 EURO.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: