ALERTĂ! O ursoaică însoțită de trei pui, „la… cumpărături” la… hipermarket în Brașov!

images_foto_112017_URS1

Urșii iau cu asalt Brașovul! După ce sâmbătă noaptea un urs a spart un geam și a rupt ușa Cabanei Postăvaru, intrând apoi să caute mâncare și să răvășească totul prin interior, ieri a revenit și a reușit din nou să intre în cabană, cabanierii abia reușind să-l alunge, deși sunt convinși că animalul nu se va lăsa păgubaș și… va reveni…

 

În această dimineață, mai multe persoane au sunat la 112, pentru a semnala prezenţa, de această dată, a unei ursoaice însoțite de… trei pui, tocmai în zona magazinului Carrefour de pe Calea Bucureşti din Braşov. Ca urmare, la faţa locului fiind trimis un echipaj de jandarmi.

Conform Inspectoratului de Jandarmi Braşov, în urma apelurilor prin care era semnalată prezenţa unei ursoaice cu trei pui, în zona hipermarketului de pe Calea Bucureşti a fost trimis un echipaj de şapte jandarmi ai Grupării Mobile Braşov. De asemenea, a fost anunţat şi reprezentantul Fondului de Vânătoare Kronstadt, care a spus că se va deplasa şi el în zonă. Situația este complicată ținând seama că în zona respectivă, lesne de înțeles, se află mulți oameni, traficul este intens încă de la primele ore, și trebuie acționat cu prudență dar la momentul oportun pentru a se evita o tragedie.

*Din primele informaţii s-a aflat că un şofer de autobuz ar fi oprit şi ar fi luat toţi pietonii aflaţi la acel moment în zona în care au ajuns urşii.

*Potrivit stirileprotv.ro, un alt urs i-a băgat în sperieți pe locuitorii din cartierul Valea Cetății, unde s-a dus să dea iama prin tmberoane, căutând mâncare la tomberoanele cu gunoi de pe strada Arinului. 

 

 

Sursa foto: stirileprotv.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: