Annely Cole, revenire spectaculoasa! Artista lanseaza, alaturi de Hevito si Dj Sava, videoclipul noului single, „Bamboleo”

Iti mai aduci aminte de Nicoleta Aneni, membra fostei trupei Sweet Kiss? Ei bine, in perioada anilor ’90, facea furori, alaturi de colegii de breasla, cu piesa „Alin, Alin”, megahit-ul acelei perioade. Acum, la mai bine de 10 ani de la destramarea proiectului muzical, artista a inceput o cariera solo, si chiar a avut colaborari cu producatori de succes de la noi, 6 single-uri, printre care trei s-au auzit pe radiourile din Romania, Olanda, Rusia, Bulgaria si Polonia, si, spre uimirea tuturor, o familie frumoasa. Si-a luat numele de scena Annely Cole, a realizat primul ei videoclip alaturi de Vladimir Draghia, iar acum lanseaza „Bamboleo”, impreuna cu exoticul Hevito, o melodie compusa si produsa de Dj Sava, Yolo, Marius Rozsdas, Ciprian Blaga, ilustrata de un clip de imagine, cu totul aparte

Pentru noua piesa, Annely a filmat o zi intreaga, Intr-un cadru superb- parcul Snagov, cu binecunoscutul regizor Florin Botea.

Noul single este lansat impreuna cu Sprint Music, casa de productie cu care artista este semnata.

 

VIDEO: https://youtu.be/0IVUJ9O9rsY

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: