Antena 1 Sibiu mai emite doar până în 15 aprilie! Actualul patron renunţă la franciză!

Vasile Presecan, patronul societăţii care deţine franciza pentru postul local Antena 1 Sibiu, a anunţat că a decis să renunţe la franciza pentru postul de televiziune, din cauza perspectivei digitalizării emisiei video şi a situaţiei economice.

„Sunt mai multe motive ce țin de digitalizare, de starea economică. În plus, nu văd nicio perspectivă, chiar dacă vom emite digital, pentru că nici așa nu vom fi foarte vizibili, vom depinde foarte mult de societățile de cablu. În plus, nicio televiziune locală nu va putea emite HD cu clienții de publicitate care există într-un județ. Contractul se încheie oficial în 15 aprilie, dacă găsesc pe altcineva, stația poate funcționa în continuare. Eu nu am niciun interes politic, iar afacerea nu mai este rentabilă de mai mult timp. Viitorul nu sună bine în acest domeniu”, a declarat Presecan pentru Turnul Sfatului.

În acest moment, nu se ştie care va fi reacţia celor de la Antena 1 în privinţa existenţei staţiei locale de la Sibiu, însă sunt şanse mici ca aceasta să funcţioneze după data de 15 aprilie.

Practic, Antena 1 Sibiu continuă şirul organelor de media locale care şi-au încetat existenţa, din diverse motive, în ultimul timp.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: