Aparatul care curata cu aburi – utilitatea sa casnica

images_foto_062017_aparat-abur

E important cat si cum facem curatenie in locuinta, iar mai ales in cazul persoanelor foarte ocupate, timpul alocat acestei activitati are tendinta sa fie din ce in ce mai redus. Ca solutie au aparut aspiratoarele robot, maturile electrice si alte electrocasnice din aceeasi categorie. Totusi, daca vrei sa si speli pardoseala, dupa ce ai eliminat praful si impuritatile, un mop cu aburi va fi solutia adecvata. Iata 5 motive pentru a ti-l cumpara:

 

 

Curata mai multe tipuri de suprafete

Vei putea folsi acest aparat atat pe suprafetele orizontale dure din locuinta, cat si pentru mobilier(tapiterii), perdele, oglinzi si geamuri. Aici conteaza doar sa alegi un produs care include cat mai multe accesorii: capete de difuzare a aburului si perii speciale.

 

Dezinfecteaza

Aburul folosit de aceste dispozitve are temperatura de peste 100 de grade Celsius, iar asta inseamna ca va elimina mare parte din microorganismele ce pot aparea pe parchet, gresie sau faianta. Cand ai copii sau animale de companie, respectiva metoda de igienizare este preferata, ajutandu-te sa eviti folosirea substantelor chimice periculoase.

 

Zonele curatate se usuca rapid

Apa la temperaturi inalte se va evapora aproape imediat de pe obiectele curatate, lasandu-le uscate. De aceea, multe modele pot igieniza parchetul, fara sa apara riscul de umflare sau deteriorare.

 

Constituie o varianta ecologica

Spunem ecologica intrucat permite economia de energie(aparatele de acest tip au consum scazut), iar la utilizare se va folosi o cantitate relativ redusa de apa.

 

Solutia este una practica

Aparatele de curatat cu aburi au dimensiuni relativ mici, prin comparatie cu un aspirator clasic sau cu unul cu filtrare prin apa. In concluzie, nu vor ocupa loc inutil in debara, iar la manevrare nu vor cauza disconfort. In plus, beneficiaza de portabilitate extinsa, datorita greutatii scazute.

 

Cat costa si de unde le cumperi

Poti identifica oferte in magazinele care comercializeaza electrocasnice sau direct la un furnizor de produse online. Site-urile consacrate la noi in domensiul comertului online abunda in reduceri, iar modelele disponibile sunt din cele mai diverse, alaturi de preturi accesibile. Printre cei mai apreciati producatori iti putem da ca exemple: Philips, Dirt Devil, Polti, Karcher. Pretuile se extind intre 40 si chiar 1000 de euro(in cazul pieselor cu generator de abur profesionale).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: