APLAUZE: Studenții mediciniști sibieni, 12 premii la… Concursul Național ”Sănătate ȋn pași de dans”

images_foto_052017_SANA

Învață pe rupte, dar… pot fi și artiști! Așadar, BRAVO LOR! Studenții de la facultățile de medicină din ȋntreaga țară s-au ȋntrecut ȋn acest weekend ȋn pași de dans la Craiova. Centrul universitar Sibiu a fost reprezentat de șase studenți care, sub ȋndrumarea coregrafului Miky Stoica de la Casa de Cultură a Studenților Sibiu, și-au ȋnsușit nu mai puțin de 12 premii la toate cele patru secțiuni (Salsa, Dans Popular, Rock & Roll și Dans Surpriză).

Studenții mediciniști au impresionat prin ritm, muzică și coregrafie deopotrivă publicul și juriul, care a acordat note maxime la dansul popular săsesc (coregrafia asigurată de Sebastian Arion de la Forumul German din Sibiu), la salsa și la dansul surpriză pus ȋn scenă de Miky Stoica (cu care au cȃștigat trofeul).

Concursul Național ”Sănătate ȋn pași de dans” organizat de Societatea Studenților Mediciniști din Craiova ȋn parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Craiova este un proiect care promovează starea de bine fizică şi mentală în rândul populaţiei prin susținerea unui stil de viaţă sănătos.

”Ne bucurăm nu doar pentru premiile obținute de tinerii sibieni, ci și de inițiativa acestora de a promova mișcarea, devenind un exemplu activ pentru un stil de viață sănătos,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: