Aproape 400 de pacienți la UPU în ultimele 48 de ore. Aglomerație de fracturi și căzături pe gheață

images_foto_012018_000FRACTURA

Potrivit declarației purtătorului de cuvânt al SCJU Sibiu, dl Decebal Todăriță, în ultimele 24 de ore, nu mai puțin de 393 pacienți au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul spitalului. Dintre aceștia, 80 au rămas internați.

 

Demn de remarcat, au fost 19 pacienți cu fracturi, pentru 4 dintre aceștia luându-se decizia internării. Totodată, la UPU au ajuns și 14 sibieni care au căzut pe gheață, doi dintre aceștia rămânând internați. În privință acestora, aflăm de la sursa citată că pacienții au vârste între 33 și 82 de ani – 8 femei și 6 bărbați. 12 pacienți au plecat cu recomandări, după ce au fost diagnosticați cu traumatisme ușoare, contuzii, entorse. Două femei, de 66 respectiv de 56 de ani, au rămas internate, însă, în cadrul secției Ortopedie, după ce au fost diagnosticate cu fractura de gleznă (pacienta de 66 ani) și fractura de trohanter – parte a femurului de care se leagă mușchii coapsei – (pacienta de 56 de ani). Numărul pacienților ajunși la UPU Sibiu de la începutul anului în urma unor căzături pe gheață este de 60.

În intervalul menționat, la UPU sibiu au mai ajuns și 4 cazuri de etilism, 3 cazuri sociale, două cazuri de viroze și doi sibieni victime ale unor agresiuni.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: