Arka Park Paltinis se inaugureaza in 30 martie!

Parcul de aventura Arka Park se afla in inima naturii, la doar 25 de km de Sibiu, in superba zona a Paltinisului si isi propune sa maximizeze potentialul de emotie intr-un cadru natural.

Staţiunea montana Paltinis, situată pe coasta de nord-est a munţilor Cindrel (Carpaţii Meridionali), a fost inaugurata in anul 1894, fiind staţiunea montană situată la cea mai mare altitudine (1442m) din ţară.
Arka Park Paltinis iti ofera o combinatie unica de aventura pentru toate varstele, fiind un mod incantator de a-ti petrece timpul liber. Aici poti experimenta aventuri de neuitat alaturi de intreaga familie, de prieteni sau colegi. Parcul de aventura Arka Park este locul ideal pentru a petrece o zi in aer liber, practicand activitati sportive, bucurandu-te de aer curat si de o priveliste minunata.
Parcul iti pune la dispozitie multe elemente interesante si provocatoare, traseele avand grade diferite de dificultate, si putand fi parcurse unul dupa celalalt.
Distractia resimtita in urma parcurgerii traseelor rezida in capacitatea lor de a-ti oferi un fior, fara a te pune in pericol. Nu este necesara o experienta anterioara pentru a face fata traseelor, ci doar echilbru, coordonare si dorinta de aventura.

Activitati:
Escalada in copaci
Programe pentru scoli / gradinite
Team adventure
Petreceri copii

LUNI – DUMINICA
Aprilie, Mai 10:00 – 18:00
Iunie, Iulie, August 10:00 – 20:00
Septembrie, Octombrie, Noiembrie 10:00 – 18:00

www.arkapark.ro

Telefon: 0371 141 743

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: