ARMONIA Disco&Retro, un rooftop party nostalgic pe terasa Shopping City Sibiu

ARMONIA Disco&Retro

Pe 6 august, între orele 20:00 – 02:00, la Shopping City Sibiu va avea loc ARMONIA Disco & Retro, un rooftop party de neratat. Iubitorii de muzică a anilor 90’s si 00’s se vor reuni pe terasa Shopping City Sibiu pentru a călători în lumea amintirilor pe ritmuri disco și retro. Cinci DJ vor întreține atmosfera plină de energie  a petrecerii  –  MIRROR djs, MARUSHA N, Dj Costi Nedelcu și Dj Maverik.

Anii ’90-’00 au rămas în sufletele tuturor prin culoare, distracție și melodiile care încă ne încântă auzul. În continuare, este una dintre cele mai populare perioade din punct de vedere muzical. Shopping City Sibiu va recrea atmosfera acestor vremuri în cadrul evenimentului ARMONIA Disco & Retro.

ARMONIA Disco&Retro, muzica anilor ‘90-‘00 va armoniza amintirile discotecilor cu trendul muzicii electronice. Dacă sunteți pregătiți să călătoriți în lumea amintirilor, ARMONIA este locul perfect pentru a rememora iubiri, nopți de distracție și ani de liceu! ARMONIE între locația perfectă și atmosfera ideală, între trecut și prezent… ARMONIA dintre melodiile anilor ‘90-‘00, care te-au făcut să vibrezi și să dansezi în RING Costinești în fiecare vară și trendul muzicii electronice…toate acestea în 6 august la Shopping City Sibiu. Perioada anilor ’90-’00 a fost o perioadă cu multe schimbări, cu multă libertate, dar și cu multă distracție. Au fost anii în care discotecile erau la mare căutare, nopțile în care s-a dansat și s-a cântat până dimineața, rămânând în mințile tinerilor. ARMONIA este despre rememorarea acelor ani, despre o noapte de distracție în care cei prezenți să se simtă din nou adolescenți. 5 DJ cu experiență și specializați pe muzica disco&retro vor fi prezenți la ediția din 6 august de la Shopping City Sibiu”, a declarat Tibi Marian, organizator Armonia.

ARMONIA Disco & Retro ne va aduce mai aproape de o periodă plină de amintiri și de nopțile nesfârșite de distracție petrecute pe ringul de dans. Timp de o noapte, vom avea ocazia de a fredona, din nou, versurile deja bine cunoscute ale hit-urilor românești care au scris istorie în anii ’90-’00.  Nu vor lipsi din playlist cunoscutele melodii semnate de formații precum ASIA, Genius, Body & Soul, 3SUDEST, N&D, Valahia, Andre, Animal X, Akcent și mulți alții.

Accesul* la party se va face pe baza unui bilet de intrare în valoare de 30lei, achizitionat la intrare sau, in avans, online.  Pentru rezervări mese, doritorii sunt rugați să sune la nr de telefon: 0746 784 515.

* Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați

și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor. 

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole: